Kultur

Årets Frivillighedspriser uddelt i Vordingborg Kommune

Foto: Vordingborg Kommune.

Onsdag d. 20. september var ingen helt almindelig dag for Den Vestlige Vennekreds og Crispys Hjælpende Hænder, Stop Madspild. I al hemmelighed fik de overrakt Vordingborg Kommunes priser som henholdsvis Årets Frivillig og Årets Lokale Initiativ.

Musikken stoppede brat på Fanefjord Centeret, da Brit Skovgaard (S) mødte op til et af Den Vestlige Vennekreds arrangementer med en præmie i armene og en glædelig nyhed på læberne. Nyheden var en hyldest til Den Vestlige Vennekreds, der, med Ulla Theill som formand, modtog prisen som Årets Frivillig og blev takket for at have skabt et fællesskab, der er åbent, inkluderende og som stadig vokser.

Overraskelsesøjeblikkene fortsatte i Allerslev, da Brit Skovgaard (S) og Karina Fromberg (V) blandede sig med lokale frivillige, der var i færd med at dele overskudsmad ud. Med et ”stort tillykke” modtog Chrispys Hjælpende Hænder, Stop madspild titlen som Årets Lokale Initiativ og Christina Lorentzen, formand og stifter, tog imod prisen og blev takket for at være gået aktivet ind i kampen for miljø og klima samt give økonomisk ramte familier en håndsrækning, der gør en stor forskel i det daglige.

Tillykke til årets vindere, og tak til alle de frivillige kræfter, der er med til at gøre Vordingborg Kommune til et bedre sted.

Kommentarer