Erhverv

Filialdirektører i Møns Bank Præstø og Rønnede bytter plads

De to filialdirektører i Møns bank Peter Laugesen (tv) og Jan Friis Møller (th) bytter pr 1. marts job.

Med virkning fra i dag bytter de to filialdirektører Peter Laugesen og Jan Friis Møller job i Møns Bank. Peter har hidtil været filialdirektør i Rønnede og Jan tilsvarende i Præstø. Rokaden sker for at styrke udviklingen i begge områder, og omfatter også et par enkelte medarbejdere.

– Når man har været leder i en årrække, falder man nemt ind i nogle rutiner, siger Jan Friis Møller, som har været filialdirektør i Præstø, siden han afløste Arne Jørgensen for en halv snes år siden.

– Nu har vi begge fået chancen for at prøve kræfter i et andet område, og det er egentlig ganske sundt, supplerer Peter Laugesen, der hidtil har ledet bankens nyeste filial i Rønnede.

Møns Bank er generelt inde i en positiv udvikling med stor kundetilgang og søgning. Nye kunder nævner især den personlige rådgivning og tilgængelighed som grund til at skifte bank.

– Vi udfylder en plads, som mange større banker ikke ønsker at servicere, og det kan mærkes på søgningen til os som en relativ lille spiller, siger Peter Laugesen.

Og Jan Friis Møller supplerer:

– Se bare på vores Trustpilot. Folk savner virkelig den lokale tilknytning, hvor man ikke skal vente i ugevis på et møde, men kan komme ind nærmest fra gaden og få rådgivning om livets store beslutninger som fx et huskøb.

Jan Friis Møller tager formuerådgiver Michel Belchuke med fra Præstø til Rønnede samt erhvervsrådgiver Rolandi Kristensen og Peter Laugesen tager formuerådgivningschef Pia Lindenskov med fra Rønnede til Præstø.

– På den måde bliver alt ikke helt nyt for os, og vi glæder os til at dele vores erfaringer med vores ”nye” kolleger i begge afdelinger, ligesom vi uden tvivl også selv kan lære noget, er de to filialdirektører enige om.

Kommentarer