112

Filippa fundet i live – familien overvældet af lykke

Politiinspektør Kim Kliver (tv) kunne søndag på et pressemøde fortælle, at man har fundet den forsvundne 13-årige Filippa i live.

Politiet kunne søndag på et pressemøde lidt efter klokken 15 fortælle, at man har fundet den forsvundne 13-årige Filippa i live. Pigen forsvandt i går lørdag efter hun havde afsluttet sin avisrute i området ved Kirkerup syd for Gundsømagle.

Politiinspektør Kim Kliver kunne på pressemødet meddele, at pigen er ved bevidsthed, men vil ikke oplyse mere om hendes tilstand.

– Vi kan glæde os over, at hun er fundet i live, men vi skal ikke bagatellisere det hun har måttet være blevet udsat for, sagde politiinspektøren, som var tydeligt berørt under pressemødet. Det er selv andre ‘garvede politifolk på gangene også,’ lød det.

Kim Kliver kunne endvidere oplyse, at en 32-årig mand blev anholdt lidt før kl. 15 søndag på den adresse, hvor også Filippa blev fundet, mens der tidligere på dagen i dag er foretaget flere anholdelser. Den 32-årige mand vil mandag blive fremstillet i et grundlovsforhør, hvilket også formodes vil være tilfældet for de øvrige anholdte.

Filippas mor talte med Ekstra Bladet få minutter efter at have modtaget meddelelsen om, at Filippa er i live. Hun fortæller, at hun er i en voldsom lykkerus. 

– Jeg har hele dagen troet det allerværste. Jeg var sikker på, at Filippa var gravet ned – at hun var død, siger moren hulkende af glæde til Ekstra Bladet.

Hun takker alle, der har hjulpet med eftersøgningen. Filippas mor og stedfar er nu tilkaldt til hospitalet for at se deres datter.

Også Filippas morfar har udtalt sig.

– Selvfølgelig er jeg glad. Jeg er verdens lykkeligste mand, siger han til TV2. 

Kommentarer