Mern

Fire bilister kørte et klip hjem i kørekortet

Som led i den landsdækkende indsats mod hastighedsovertrædelser, som gennemføres i denne uge, har flere patruljer været på gaden her i politikredsen for at kontrollere trafikken.

Tirsdag udløste det en (alt for) lang række klip og betingede frakendelser. Der er i alt 26 trafikanter, der står til et klip efter tirsdagens målinger, og tre får en betinget frakendelse af kørekortet.

Kontrollerne fandt sted på Køgevej ved Faxe, hvor otte bilister mellem klokken 10.40 og 12.40 blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 60 km/t, og de står alle til et klip i kørekortet.

Fra 10.50-12.05 var der en kontrol på Ørslevvej ved Mern, hvor fire kørte et klip hjem i kørekortet, og også på Havnevej i Rødby var der mellem klokken 10.00 og 10.40 en færdselskontrol, hvor en fik et klip og tre står en betinget frakendelse.

Trafikken på Sydmotorvejen blev fulgt af en politipatrulje mellem klokken 6.00-12.00, og her blev en sigtet for at køre for tæt på den forankørende og en for at bruge håndholdt mobil under kørslen.
Tre blev sigtet for at køre hurtigere end tilladt, og alle tre trådte så hårdt på speederen, at det giver et klip i kørekortet.

Også målebilerne fra den automatiske trafikkontrol understøttede indsatsen – på Ringstedvej i Fjenneslev, Vordingborgvej ved Haslev, Carl Medingsvej i Skælskør og på Hovedvejen ved Tappernøje.

I Tappernøje var der ikke færre end 59 ud af 237, der blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 60 km/t, og der er ni, der står til et klip.

Færdselskontrollerne fortsætter de kommende dage.

Kilde: Sydsjælland og Lolland Falsters Politi

Kommentarer