Stege

Forfatter Johanne Mygind på Møn Bibliotek

Forfatter Johanne Mygind Foto: Lærke Posselt

Kærlighedens år – en rørende debutroman, hvor en del af handlingen foregår på Møn. Hør Johanne Mygind fortælle om sin bestsellerroman “Kærlighedens år” på Møn Bibliotek mandag den 26. september kl. 19-21.

Store dele af Kærlighedens år foregår på Møn og det er ikke et tilfælde. Johanne Mygind har nemlig et nært forhold til Vestmøn, hvor hun er kommet hele sit liv. I foredraget fortæller hun derfor om Møns særlige tilflytter-kultur, som satte sit præg på øen i 1970 ́erne, og om hvorfor et ophold i Hårbølle satte gang i hendes skriveproces.

Kærlighedens år er en rå og rørende fortælling om mødre og døtre og om kampen for frigørelse gennem tre generationer. I bogen møder vi Nanna, som beslutter sig for at lave en udsendelse om sin mor, der var en prominent rødstrømpefigur. En skjult historie om kvinderne i familien træder frem, og Nanna må ikke alene se sin mor og mormor i et nyt lys, men også stille spørgsmål til sine egne idealer og valg.

Johanne Mygind er dansk forfatter, journalist og debattør. Kærlighedens år er hendes debut som skønlitterær forfatter og var blandt de nominerede til Læsernes Bogpris 2022. Johanne Mygind har markeret sig som en af sin generations stærke feministiske stemmer, hun underviser på Krogerup Højskole og har arbejdet som journalist for Weekendavisen, Information og P1. Billet 65 kr. som kan købes på www.vbdetsker.dk eller på biblioteket.

Kig forbi biblioteket og lån bogen inden du deltager i foredraget! Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Kommentarer