Navnenyt

Ny direktør til Vordingborg Kommune

Foto: Vordingborg Kommune

Mads Young Christensen tiltræder som direktør den 1. november.

Den 1. november tiltræder Mads Young Christensen som direktør i Vordingborg Kommune. Han kommer fra Holbæk Kommune, hvor han siden 2017 har været chef for Vækst og Bæredygtighed, som blandt andet omfatter teknik- og miljø, erhverv og videregående uddannelser.

Kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune glæder sig til at byde Mads Young Christensen velkommen:

”Mads kommer med rigtig mange kvalifikationer, som vi kan få stor gavn af. Han har en dyb indsigt i det tekniske område og en solid generel ledelseserfaring. Jeg er sikker på, at han vil bidrage til at fortsætte den positive udvikling af Vordingborg Kommune med sin energi, nytænkning og gode evner til at skabe relationer. Så jeg ser meget frem til at få ham med i direktionen” siger Lau Svendsen-Tune.

Direktørstillingen har været ledig siden 1. august, efter den daværende udviklingsdirektør skiftede til en kommunaldirektørstilling i Halsnæs Kommune.

Med ansættelsen af Mads Young Christensen består direktionen i Vordingborg Kommune nu igen af tre direktører. Der er dog endnu ikke taget stilling til, hvilke fagområder Mads Young Christensen får ansvar for. Det bliver afklaret i direktionen efter tiltrædelsen.

Mads Young Christensen ser frem til at komme i gang med de nye udfordringer:

“Den ekstraordinære natur, de charmerende købsstader og den centrale placering mellem hovedstaden og den kommende Femern Bælt forbindelse er blot nogle af de mange styrkepositioner, som gør Vordingborg til en spændende kommune med et stort udviklingspotentiale, som jeg glæder mig til at lære bedre at kende og ikke mindst bidrage til. Jeg ser frem til samarbejdet med politikere, ledere og medarbejdere og ikke mindst de forskellige lokalsamfund, erhvervsliv og frivillige” siger Mads Young Christensen.

Den kommende direktør er uddannet Cand.merc. i Kommunikation fra Copenhagen Business School i 2008. Han har efterfølgende suppleret sit CV med flere relevante lederuddannelser. Før han kom til Holbæk Kommune, var han i perioden 2014-2017 sekretariatschef i Center for Regional Udvikling i Region Hovedstaden og har derudover også flere års ledelseserfaring fra Næstved Kommune.

Mads Young Christensen er 40 år og bor i Solrød med sin hustru og datter. Ved siden af sit arbejde har han gennem mange år brugt en stor del af sin fritid på frivilligt arbejde, især inden for den danske basketball verden blandt andet som Head coach for forskellige elitehold og nu som formand for Danmarks Basketball Forbund.

 

Kommentarer