112

Sikke en fest – politiet kedede sig heller ikke i Festugen

Foto: Rigspolitiet

Festugen i Vordingborg sluttede lørdag og har generelt været et arrangement, hvor mange tusinde borgere har haft en glad fest; men politiet har samtidig haft travlt, fremgår det af døgnrapporten .

Fredag blev to unge sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. En 20-årig mand fra Rønnede kom med et meget groft tilråb, da han så to betjente, og en 15-årig blev taget i at tisse på gaden.

Klokken 20.02 samme aften blev politiet tilkaldt for at hjælpe vagterne med at bortvise en meget beruset 28-årig mand fra Slagelse. Han viste sig imidlertid at have en kniv i lommen, så han blev sigtet for at overtræde knivloven.

Lørdag klokken 21.20 blev en 14-årig dreng tilsyneladende helt umotiveret overfaldet af en større gruppe unge mænd med slag og spark. Drengen kom lettere til skade ved overfaldet. Der var en række vidner, som observerede overfaldet, og sagen efterforskes derfor fortsat.

Klokken 23.28 mødte politiets patrulje fire unge på et grønt område, hvor der var en meget karakteristisk duft. Da en 15-årig ung kvinde så betjentene, smed hun en joint fra sig og blev derfor sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer.

Klokken 01.00, natten til søndag, kom to 19-årige mænd fra henholdsvis Nykøbing Falster og Vordingborg op at slås, og de blev begge sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

 

Kommentarer