Vordingborg by

STARS præsenterer Nicklas Sahl

Nicklas Sahl Foto: STARS

Siden debuten i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter!

Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – et sjældent set og, ikke mindst, hørt talent, der med meloditække som få, en stemme ud over det sædvanlige og hits på stribe har slået sit navn fast på rekordtid. I år van han sågar at finde blandt deltagerne i det populære TV-program ’Toppen af Poppen’.

Nu tager den velkendte stemme med de store drømme på efterårsturné. Med sange som ’Four Walls’, ’Planets’ og ’New Eyes’ samt det nyeste album ’God Save The Dream’ på sit CV, kommer Nicklas Sahl igen forbi STARS.

Support: Magnus Münster 

Magnus Münster er en ung, spirende sanger og sangskriver.

Han er endnu et ubeskrevet blad i dansk musik, men hører man bare 10 sekunder af hans stemme, tænker man, at det kun kan være et spørgsmål om tid, før hans navn er på alles læber. Den 21-årige sanger har siden starten af gymnasiet arbejdet på at udvikle sin stemme, sangskrivning og lyd, og i efteråret skrev han under på en pladekontrakt med Warner Music. Nu vil Magnus Münster invitere folk indenfor i sit musikalske univers – et univers med en stor stemme, personlige tekster og iørefaldende melodier.

FAKTA

Nicklas Sahl

Support: Magnus Münster

STARS // Fredag den 02.12 2022

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00 – stående

Billet: 250,- 

Billetter købes på stars.dk 

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Kommentarer