Vordingborg by

STARS præsenterer PIND + support Szim

Foto: STARS

Når talent og vedholdenhed går hånd i hånd, sker der ting. Sådan er historien for Frederik Pind Schmidt, bedre kendt under kunstnernavnet PIND.

Han lærte sig selv at producere og rappe. Så fandt han et udtryk, der kunne give genlyd. Hans tilgang er en slags tankestrøms-rap, som har fået nogle medier til at sammenligne ham med Benjamin Hav.

Så det var helt oplagt, at netop PIND og Benjamin Hav teamede op, hvilket var tilfældet i sangen ”Plastic”, som stammer fra PINDs første ep. Den blev et ganske solidt hit, og så fik musikelskerne øjnene op for PIND.

Herfra er det gået stærkt og med debutalbummet ’LOTUS’ samt singlerne ’Indlæg’ og ’Plastic’ i repertoiret er Pind klar til at vælte Danmark med sin største turné til dato, hvor han bl.a besøger STARS i Vordingborg den 18. november. Pind glæder sig til touren og udtaler:

’Det har været utrolig overvældende at opleve den opbakning, der har været fra publikum i foråret og hen over sommeren. Et tydeligt tegn på, at musikken har et liv derude blandt folk. Det har virkelig været en øjenåbner. Jeg glæder mig urimeligt meget til min største indendørs turné nogensinde’

Support: Szim

Danmarks nye seje kvindelige rapper!

Ida Klingenberg Friis bag kunstnernavnet Szim startede for alvor sin musikalske rejse i Karen Mukuba og Livids projekt Urban Girls, som handlede om at fremme piger i urban genren. Her blomstrede projektet Szim i mødet med Luc y Love.

Kort tid efter mødet med Lucy Love, og hendes musikalske partner Yo Akim, udkom Szim’s debut-single ’Pokus’. Szim fulgte hurtigt op med nummeret ’Dårlig Til At Svare’, der røg direkte fra Bobler på P3 listen ind på en 2. plads og lå på listen i 5 uger.

Szim indhyller lytteren i klubbet poprap, ærlige tekster, følsom housebeat og musikalsk overskud.

FAKTA

PIND + support Szim

STARS // Fredag den 18.11 2022

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00 – stående

Billet: 180,- Studerende + unge under 18 år: 100,-

Billetter købes på stars.dk 

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Kommentarer