Kultur

Stor succes! Quizzeriet flytter til STARS grundet overvældende opbakning

Professoren, alias Steen Djuurhus, glæder sig over den overvældende opbakning til Quizzeriet. Pressefoto

Efter en imponerende tilstrømning af quiz-entusiaster har Quizzeriet med Professoren besluttet at skifte til større omgivelser. Den succesfulde quiz, der tidligere fandt sted på Smallstars, vil fra onsdag den 13. marts blive afholdt på STARS på grund af den store interesse.

Deltagernes entusiasme har overgået vores forventninger, og vi er begejstrede for at meddele, at Quizzeriet med Professoren nu kan tilbyde endnu flere mennesker muligheden for at deltage og konkurrere i vores sjove og udfordrende quiz. Den store sal på STARS vil give os mulighed for at imødekomme det voksende antal quiz-deltagere og skabe en endnu mere levende og interaktiv stemning.

– Quizzeriet har virkelig fundet sin plads i lokalsamfundet, og jeg er taknemmelig for den fantastiske opbakning, udtaler Professoren, alias Steen Djuurhus, der ser frem til at byde endnu flere deltagere velkommen.

Quizzeriet er for alle, der elsker at spille Trivial Pursuit, Bezzerwizzer eller lignende og dyste med masser af spørgsmål i almen paratviden. Der dystes i hold på mellem to og fem personer, og man møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Kommer man alene sættes man på et hold.

Den næste quiz-aften med Quizzeriet finder sted på STARS, Algade 84 i Vordingborg onsdag den 13. marts klokken 19, og alle er velkomne. Entré er 30 kroner, som betales ved indgangen.

 

Kommentarer