112

Ung mand udsat for grov vold og bortført til flere adresser på Sydsjælland

Flere politikredse på Sjælland samarbejdede i weekenden om en omfattende eftersøgningsaktion i flere områder på Sydsjælland. Arkivfoto.

Lidt før midnat lørdag aften modtog politiet en anmeldelse om, at bevæbnede mænd havde overfaldet og bortført en ung mand i 20’erne.

Det førte til en omfattende eftersøgningsaktion i flere områder på Sydsjælland med deltagelse af Københavns Vestegns Politi, Politiets Efterretningstjeneste (PET) og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Eftersøgningsaktionen førte til anholdelse af seks mænd i alderen 26 til 60 år. Tre af mændene er mandag klokken 12.45 fremstillet i grundlovsforhør.

Den frihedsberøvede mand blev fundet på en adresse i Haslev i forbindelse med anholdelserne af to mænd. Manden var i live, men beskrives af politiet som alvorligt kvæstet.

Københavns Vestegns Politi oplyste søndag aften, at de havde anholdt seks personer i forbindelse med frihedsberøvelsen. Det førte til anholdelse af to mistænkte mænd i Næstved søndag lidt over klokken 13, ligesom to personer blev anholdt i forbindelse med fundet af den frihedsberøvede mand. 

Ved 19-tiden blev yderligere to mistænkte mænd anholdt i Haslev og Tappernøje. De seks anholdt er i alderen 29-60 år, men kun tre personer, som blev fremstillet i grundlovsforhør. 

Sagens anklager Bo Bjerregaard bad om lukkede døre til grundlovsforhøret, fordi der er uidentificerede medgerningsmænd på fri fod, hvilket blev imødekommet af dommeren.

Kommentarer