Kultur

Vordingborg Bibliotekernes spændende efterårsprogram er kommet

Foto: Vordingborg Bibliotekerne

Glæd dig til at høre om vikinger, den franske Camino, Tycho Brahes Supernova, Far vil vejrs med Alfons Åberg og meget mere…

Vordingborg Bibliotekernes efterårsprogram er endelig kommet og du kan nu hente det på alle vores biblioteker i kommunen.

De voksne kan bl.a. glæde sig til at høre om vikingetiden, den franske Camino og Tycho Brahes Supernova. Mød op til et af vores forfatterforedrag med Jeanette Varberg på Vordingborg Bibliotek, Johanne Mygind på Møn Bibliotek eller Søren Ulrik Thomsen på Præstø Bibliotek. Mulighederne er mange, når du kigger på det spændende udvalg af arrangementer som vi har at byde på her til efteråret.

Børnene skal heller ikke snydes, hvor de bl.a. kan opleve forestillingerne Fra mig til dig, Rundt og rundt – eller hvad med at fejre Alfons Åbergs 50-års jubilæum med forestillingen Far til vejrs med Alfons Åberg?

Farmor vil igen i år hygge med børnene med det store naturværksted i efterårsferien og med dekoration af honninghjerter til jul. Her vil der i år være hele 2 juleforestillinger at vælge i mellem i år; Nissepigen der blev væk og forestillingen Juletrolderier.

Som altid er der noget, der er gratis og noget, der kræver betaling. Se hele vores program og hent/køb din billet her.

Kommentarer