Livsstil og forbrug

Vordingborg Kommune lancerer nyt, digitalt oplevelses-univers

Fugletårn Nyord Enge. Foto: Vordingborg Kommune

Dyk ned og bliv inspireret til oplevelser i naturen, langs kysten og i kulturlivet.

Hvor finder du de mest børnevenlige strande? Har du brug for en oversigt over festivaler og markeder – eller vil du prøve en ny vandre- eller cykelrute? I Vordingborg Kommunes nye digitale oplevelsesunivers Oplev.nu, finder du masser af inspiration til store og små hverdagseventyr.

”Vi har et rigt kultur-, natur- og fritidsliv på tværs af hele Vordingborg Kommune, og vi har mange spændende tilbud – både for de yngste og de ældste. De tilbud, har vi længe drømt om at gøre endnu mere synlige,” siger Mikael Smed, borgmester i Vordingborg Kommune, og fortsætter:

“Derfor er jeg glad for, at vi nu har fået et digitalt univers, der kan give borgere og andre interesserede et samlet overblik over nogle af de mange aktiviteter og tilbud, der findes her. Vores område har noget helt særligt noget at byde på – og nu bliver det forhåbentlig nemmere for folk at finde inspiration til at gå på opdagelse.”

Aktuelle begivenheder og inspiration

Oplev.nu er et site til borgerne i Vordingborg Kommune, men også til besøgende, der søger inspiration til at opleve noget af alt det, Sydsjælland og Møn har at byde på.

På Oplev.nu finder du artikler og guides, der giver inspiration til oplevelser langs vores kyster, i naturen og kulturlivet. Du finder også en samlet arrangements-kalender, hvor foreninger og lokale aktører har mulighed for gratis at annoncere for deres begivenheder via KultuNaut.

“Det nye oplevelses-univers giver foreninger, organisationer og lokale aktører mulighed for at skabe synlighed omkring events og aktiviteter i Vordingborg Kommune på ét sted. Tanken er, at det skal være let for borgere og besøgende at orientere sig om, hvad der sker i weekender og ferier. Så vi håber, at de lokale aktører vil tage godt imod sitet og huske at lægge deres arrangementer og begivenheder i KultuNaut,” siger chef for Kultur, Fritid og Udvikling i Vordingborg Kommune, Ole Hampenberg.

Det nye oplevelsesunivers supplerer også Vordingborg Kommunes bosætningsindsats, der har til formål at tiltrække, modtage og fastholde flere borgere.

“Hvis man lige er flyttet til, så kender man ofte ikke lokalområderne så godt og ved, hvilke muligheder, der findes lige uden for døren,” siger Ole Hampenberg, og fortsætter:

“Oplev.nu er tænkt som en hjælp til de lokale aktører med at skabe større synlighed omkring alt det fede, der foregår, og samtidig skal det være en let måde for borgere og besøgende at få et hurtigt og aktuelt overblik over oplevelseslandskabet – og måske særligt hverdagsoplevelserne og de skjulte perler, som det ikke er alle, der kender til,” slutter han.

Kommentarer